mercredi, novembre 8

je to zvlastni...

...jak muze bejt zivot zajimavej. Jeden vecer jsem nemel co delat, a tak jsem zas lezel u Melanie v posteli(pac odjela a nechala mi klice od svyho apartmanu) a cet jsem Sinuheta, uz me to nebavilo a tak jsem jen tak lezel a proklinal vsechno a zehral na svoji situaci. Bez pratel, bez smysluplne vyuzityho volnyho casu.. Bylo mi zle.. A dneska jsem byl hodit na squat jogurty, ktery by normalne vyhodili v "portes" a dal jim je. Trochu jsem pokecal, a kdyz rec stala ledabyle jsem se zeptal jestli nahodou nevedej kde bych mohl najit fotokomoru. No a oni ze ji maj na squate. Takze damy a panove dnesni noc nebudu znudene lezet v posteli ale vyvolavat. Mam radost. A dva filmy. A btw dalsi zajimava vec: kdyz jsem pak sel ze squatu k Melanie pro spinavy pradlo na stene jednoho baraku jsem videl plakat, streetartovej, a damy a panove umelec byl v Praze a ucarovala mu evidentne socha u stavovskyho divadla(takovej ten plast, vytvarovanej do cloveka, nevim jak to popsat, zkratka u vchodu do stavovskyho divadla, jmenuje se to smrt, nebo hamlet, nebo ja nevim jak), coz me v "cartier chaud" (horka ctvrt, takova kam radno nechodin v noci) celkem prekvapilo.

7 Comments:

Anonymous Anonyme said...

Ahoj, ahoj, nežehrej na svoji situaci, radši mi sděl kdy za tebou teda můžu přijet?!:o) Klára

4:41 PM

 
Blogger Petr said...

ta plastika před stavovskym nějak souvisí s premiérovym uvedenim dona giovanniho v praze...

jakto, že žehráš? dobrovolník, podobně jako erasmán, má být od ucha k uchu barevně rozesmátý, povinně navazovat celoživotní přátelství přece :)

5:10 PM

 
Blogger Vojtěch said...

mila klaro, problem je v tom, ze nevim jaka klara jsi.. znam 3, ale navstevu uvitam..

10:51 AM

 
Anonymous Anonyme said...

a když ti řeknu, že ti s sebou můžu přivézt tvoji Petákovou, tak už vědět budeš?!:o) Klára

11:46 AM

 
Blogger Husokachna said...

je m'exucese za ten kratkej telefonát, ale byl sem zrovna trochu rozhozenej et pas envie de parler.. zazadal sem o dovolenou na utery, ale spolupracovnici mi rekli, ze prej il est interdit si brat dovolenou na pondeli a utery, tak šepa. p

1:00 PM

 
Blogger Vojtěch said...

pour kachna: no tak to by bylo pekne nahovno, kdybys pracoval, ale tak co nadelas aspon si prohlidnu grenoble..
pour klara: no tak to je super, to je to co tady hledam, to je to co mi tu chybi: petakova. no hele klidne prijed kdy chces, jen mi to oznam tak tri tydny dopredu abych si stacil zazadat o dovoloenou..

3:13 PM

 
Anonymous Anonyme said...

to byla jen indicie k odhalení mé totožnosti, nic takovýho ti samo vozit nebudu:o) a jak dlouhou návštěvu si mám naplánovat?

6:06 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home