jeudi, juin 14

Byl jsem v Praze. Dukladnou ocistu jednim antivirakem mamin pocitac neustal a spadly Windows. Prisel zakaz pouzivani pocitace, tedy i internetu. (Po)zastavuji psani blogu a mejlovou korespondenci jako vyraz solidarity k mym sestram, ktere za nic nemohou a presto jsou stizeny zakazem tez.

6 Comments:

Anonymous Anonyme said...

důrazně protestuji proti nesmyslnému zákazu, který zabraňuje vojtěchovým sestrám v přístupu k informacím! obzvláště v dnešní době internetu nemá pražádnou logiku. štěpán k.

9:44 PM

 
Anonymous Anonyme said...

pripojuji se k apelu.bratr petr.

1:09 PM

 
Anonymous Anonyme said...

Milí moji Vojto,Petře, Štěpáne,pokud by byl někdo ve vašem hypotékou zatíženém, vysněném bytě a jako host Vám tam tam začal bourat příčky s tím , že má pocit že je tam málo prostoru a když tu spoušť dokončí, ještě Vám oznámí "myslel jsem to upřímně" a odešel středem, pustili byste ho do znova k sobě domů?
Navíc akt solidarity si vymyslel Vojta. A navíc přístup k informacím, na delší dobu passé právě Vojtovou vychytávkou. A o úmyslu koupit sourozenecký počítač se \Vojta nezmínil, co?
Ach my zlí, špatní, nechápající a staromódní dospělí....

máma Vojty

11:57 AM

 
Anonymous Anonyme said...

pohled mladíka:
pokud to myslel upřímně a chtěl vytvořit více prostoru, tak bych ho uvítal s otevřenou náručí.)
o zlých, špatných a staromodních rodičích nic nepadlo...
p

6:03 PM

 
Anonymous Anonyme said...

tvoji analogii bych poupravil: spis mi to pripada, jako kdyby prisel k nekomu blizkymu na navstevu deratizator a podle urcitejch znaku dosel k tomu, ze jsou v jinak krasnym vysnenym byte krysy. no a tak se je snazil odstranit. jen treba pri ty prilezitosti slupla jed i kocka a nasledne umrela. prosim o vysvetleni vety: navic akt solidarity si vymyslel vojta. dekuji. na net ted zas chodim do kavarny a do knihovny, ne do kanclu, protoze sestry taky nemuzou smacknout v pohodli svyho pokoje tlacitko start. to je ten akt solidarity, i petr rikal po telefonu, ze tomu moc neporozumnel, tak je mozna chyba na me strane diky nedostatecny formulaci.

10:03 PM

 
Anonymous Anonyme said...

nevím, jak to přesně bylo, ale zabraňovat v přístupu na internet je v dnešní době to samé, jako zamykat domácí knihovnu a zakazovat dětem číst knihy. štěpán k.

9:41 AM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home