mardi, février 27

Tak vam pisu od Fabiana..

..zase jsem toho mel plny zuby. Blaid se zas vratil nalitej. Zase vsem zacal nadavat do zkurvysynu. David Leveque, mladej obcas pekne prudnej tak 27 letej typek si to nejak vzal k srdci a zacal mu nadavat taky. Tak se do sebe malem pustili. V praci jsme byli kuli absenci Bernarda, kterej je zas nemocnej jen tri. Ja Ines a Fabian.. Vsichni mlady, Fabian vsechno resi slovem, Ines neresi nic. Este ke vsemu Fabian byl zrovna nahore v kanclu, takze jsem byl dole sam. Rval jsem jak tur at jsou ven. David svuj hnev nejak obratil proti me. No uf.. Tak jsem se sel zas jako po aferce s Duartem vydejchat k sobe do pokoje. Tak jsem tam tak sedel v temnote, s trochou slz v ocich(ani nevim proc vzdycky po navalu hnevu prijde naval smutku) a prisel Fabian. sedl si ke mne na zem a zacal mluvit, rad ho posloucham a tak mi to celkem pomohlo, i kdyz to byly jen takovy frazicky jako nejses na to sam, kdyz budes chtit tak mi zavolej. No a pak mi nabid, protoze az do nedele nepracuje, jestli bych nechtel jet k nemu do Maubage, jakasi vesnice na vystupku Francie do Belgie, kde vyrost. A tak jsem bez vahani rekl ouai. Na zavreny pumpe jsme si odpocali s tim co privez z Holandu(mimochodem to tam nema vubec daleko). A trictvrte hodky jizdy, povidani o jeho mladi, jak mel kamose ktery jsou ted zbasnuty(jeden za to, ze porazil policajta ve 120 km/h a prekvapive neprezil, a nasledne u nej nasli kilo heraku, a tak je na dvacet v taulu, jinou jeho znamou stval jeji bratr a tak rekla kamosum at ho "postrasej", no a oni ho postrasili k smrti.. doslova a tak putovali za kamaradem do basy), debate o drogach, o lysohlavkach, o neekonomickym rustu(decroissance), hladu v Africe. Jen mel Fabian pravdu, ze je to tezky mluvit s cizincem, ze se nemuze jit do hloubky tematu.. A nakonec jsme dorazili. OBROVSKEJ BARAK, fakt burzoa na druhou, tri patra, obrovsky pokoje, stary dvere proste nadhera, asi udelam par fotek.. A pak jsme jen sedeli, poslouchali hudbu, palili dalsi.. Ale celkem me to prekvapilo, jak si zije typek, co prosazuje regionalni nakupovani, min spotreby, kritika konzumniho zivota, kdyz vedle nej jen tak ledabyle stoji monstr kombo Marshall, asi tri pocitace v ruznym stavu rozebrani. A zustanu do pozitrka.

2 Comments:

Anonymous Anonyme said...

teeeda... ty si zijes:)btw:ja brecim pokazde kdyz se s nekym pohadam, treba s otcem, no ale to je spis vztekem a bezmoci...

7:14 PM

 
Anonymous Anonyme said...

pěkný vojto, pěkný..btw, taky cítím po hádkách s některými lidmi smutek a na světě existují jen tři lidi, s kterými se dokážu doopravdy pohádat, sam ozřejmě jiný, než ty první.

9:34 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home