samedi, décembre 2

A co tech sest dni, povidej, prehanej..

Tak za tehlech sest dnu se nestalo nic moc zajimavyho ani pro vas ani pro me. Byl jsem ve Vysokym Jure na seminari s ostatnima dobrovolnikama, nemoh sem den pred tim dospat, jel jsem prvnim vlakem do Lyonu, ten si prosel ofotil a vyrazil do V. Jury, pobyl ctyri dny, pokecal, pokalil, zapracoval, zaposlouchal se o vyrobe syra. Pak do Grenoblu za Kachnou, Kachna mi prisel cim dal zamyslenejsi nebo smutnejsi, samota? klara v praze? tiha zivota? tiha sveta? nevim. Povidani az do tri, rano v osm vstavacka. Nejstarsi lanovkou na grenobelskou Bastilu, okoukani jak pracuje. Novej James Bond, povidani o nyxu kompu, holkach, klucich, hudbe, literature. Odjezd. Prazdnota. Smutek. Unavenost. Nechut vratit se do prace. Nechut vratit se do CR. Posleze uznana jako nesmyslna. FIN

7 Comments:

Anonymous Anonyme said...

btw, doporucuju tenhle prispevek cist pekne rychle, dostava zvlastni atmo.

4:06 PM

 
Blogger Husokachna said...

a kdo je to kachna?

3:32 PM

 
Blogger Husokachna said...

jo uz si vzpominam.
abych doplnil: novej jakub vazba stoji za pytel, nechut vratit se do prace a do cr prekryva nechut vratit se kamkoli. ale kachna mi prijde porad veselejsi. stim stavanim si na hrdinu nehraj . to ja vstaval v 8 a sel do prace ale ten druhy to zatah po snidani az do meho prichodu ve 13:00 . kazdopadne to bylo jiné a zábavnejsi nez být opet českým solitérem v grenoblu (a lille).mne vojtech prijde cim dal smutnejsi, linejsi, embolofrázovitější, chytrejší. u bude to nejspis tim ze jeho klara neni ani v praze ani v lille- takze kde je? tohle je koan a nebud deduktor (coz je zase privatni vtip naseho spoelcneho sejouru u nás na jihu).p

3:42 PM

 
Anonymous Anonyme said...

Hej Vojto chci říct dík za to, že to sem hážeš.Každej novej příspěvek zhltnu jak malinu. Akorát nějakýho "Vysokýho" Juru ti demokartograf nežere, bo jo?

8:07 PM

 
Blogger Vojtěch said...

-> ds: sem rad, z prispevku mam pocit ze to cte uz jenom Kachna, Plopez, a Stepan(co jsou taky v cizine a maj blogy), a co se tyce demy-kartografa, nevim jak se preklada Haut Jura...?

9:23 PM

 
Anonymous Anonyme said...

Myslim, že to čte hafinec lidí, akorát nepíšou, ale rozhodně nevzdávej. a my kartoši demoši řikáme švýcarský jura, ale Haut je možná jen nějaký přesný určení švýcarskýho, ale co srát na to..

4:55 PM

 
Anonymous Anonyme said...

si piš vojto,že to čte hodně lidí...=)

5:09 PM

 

Enregistrer un commentaire

<< Home